RU

Жеміс шырынын қандай жағдайда ішуге болмайды?

Рассказать в Telegram Рассказать Вконтакте

Жеміс шырынын аш қарынға ішу ішектің микрофлорасына кері ықпал етеді. Принстонский университетінің құрамына кіретін Льюис Сиглердің ыпалдастық геномика институтының ғалымдары осындай қорытындыға келді.

Жеміс шырынын қандай жағдайда ішуге болмайды?

Жеміс шырынын қандай жағдайда ішуге болмайды?

Мамандар эксперимент кезінде тышқандарға аш қарынға шырын мен шәрбат берген.

Бұл жағдайда аш ішек жеміс шырынын ыдырата алмайтыны анықталды: ол тікелей тоқ ішекке түсіп, микроорганизмге ауыр зиян келтіреді. Бұл жаңа сығылған шырындарға да қатысты.

Сонымен қатар, ғалымдар жеміс қантының 90%-ы осы аш ішекке сіңетінін атап өтті.

Зерттеушілер шырынды аз мөлшерде және тек тамақтан кейін ішуге кеңес беріп отыр. Мұндай тәсіл ас қорыту жүйелеріне түсетін салмақты азайтып, ішектің микрофлорасын зақымдамайды.

Назар аударыңыз! NUR.KZ сайтында пікір қалдыру ережесі өзгертілді. Өз пікіріңізді білдіру үшін тіркеліңіз. Оны қалай жасау керектігін мына жерден көре аласыз>

Тағы да оқыңыздар
Жүктеу...
Жеміс шырынын қандай жағдайда ішуге болмайды?
Mailfire view pixel